Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Διαφήμηση

FAQ

Χρειάζεστε βοήθεια; Πηγαίνετε να δείτε FAQ τμήμα μας.

Τροφοδοσία RSS

Δεν προστέθηκαν RSS τροφοδοσίας

ΠρόσωποΥπάρχουν 5 προϊόντα.

Πρόσωπο
Οι περισσότερες γυναίκες παίρνουν τον ήλιο αψήφιστα και χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο μόνο κρέμες προσώπου. Έτσι, ενώ νομίζουν ότι είναι προστατευμένες, στην πραγματικότητα παραμένουν εκτεθειμένες στους κινδύνους που εγκυμονεί ο ήλιος, με μεγαλύτερους τη φωτογήρανση και τον καρκίνο του δέρματος.

Και επειδή η άνοιξη έχει ήδη φθάσει και οι ακτίνες του ήλιου είναι ακόμα πιο δυνατές πρέπει πια η χρησιμοποίηση αντηλιακής κρέμας να γίνει επιτακτική.

Η γκάμα των αντηλιακών που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας είναι τεράστια. Εκτός από την ικανότητά τους να παρεμβάλλονται ανάμεσα στο δέρμα μας και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, σαν ασπίδα προστασίας, είναι και εμπλουτισμένες με αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και αντιφλεγμονώδη.

Τα αντηλιακά που παρέχουν χημική προστασία έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις υπεριώδεις ακτίνες πριν εισχωρήσουν στο δέρμα χάρη στα συστατικά τους avobenzone και oxybenzone. Και θυμηθείτε ότι δεν αρκεί μόνο το αντηλιακό. Προσπαθήστε να μην εκθέτετε το πρόσωπό σας στον ήλιο, όταν αυτός είναι έντονος και μην ξεχνάτε ποτέ τα γυαλιά ηλίου σας.

Καλαθι  

(άδειο)

Νεα προιοντα

Δεν υπάρχει κανένα νέο προϊόν αυτή τη στιγμή

προσφορες

ολες οι προσφορες

----------------------